Meer over Modehuis Blaauw

Modehuis Blaauw in Jubbega voert een groot assortiment betaalbare dames- en herenmode in het midden segment. Goede bereikbaarheid, klantvriendelijkheid en betaalbare mode van jong tot oud. Dat is in een notendop Modehuis Blaauw in Jubbega, waarvan de roots teruggaan tot 1897.

Een heldere koers en de klantbenadering is de bron van het succes van Modehuis Blaauw. De winkel zelf is gevestigd op duizend vierkante meter en is gehuisvest op een zeer goed bereikbare locatie aan de Jelle van Damweg 9 in Jubbega, met gratis parkeren voor de deur.

"betaalbare dames- en herenmode"

"Doe maar gewoon" is de insteek van Modehuis Blaauw. Iedereen is bij ons welkom. Daarom is er ook een extra brede paskamer voor scootmobielen en rolstoelers, zijn er twee zeer ruime klantentoiletten en zijn er nergens drempels in de winkels.

Ook details vinden wij belangrijk. Zoals de koffie die wij zelf uitzoeken bij de leverancier vanwege de smaak. Maar ook een krantje en een leesmap. Het hoort er allemaal bij vinden wij. De klant is bij ons namelijk gast. Die aanpak spreekt de trouwe klanten en hopelijk de nieuwe klanten ook aan.

Contact:

Modehuis Blaauw
Jelle van Damweg 9
8411 XA  Jubbega

Telefoon: 0516 - 46 1330
info@modehuisblaauw.nl

Wilt u niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Nieuwsbrief

Volg ons: